Neix 17190 univerSalt, un nou espai de comunicació a la nostra vila.

Amb molta il·lusió
Un grup de persones amb inquietuds socioculturals engeguem aquest projecte sense afany de lucre, amb la clara voluntat d’evidenciar i normalitzar la rica diversitat de Salt. Volem participar i ser altaveu d’aquelles iniciatives de caire social o cultural, de persones anònimes o col·lectius, que ajuden a fer visibles els aspectes positius del nostre poble, i contrarestar així la imatge conflictiva que massa sovint veiem als mitjans.

Amb llibertat
Aquest projecte vol ser també una veu crítica amb el món que ens envolta, una veu generadora de debat social, sense interessos, ni personals ni partidistes, des d’una actitud tranquil·la, contundent i positiva.

Amb creativitat
Ens interessa més el procés de creació que el resultat. És mentre pensem les temàtiques i generem els continguts de la revista que establim relacions entre persones, idees i col·lectius, que ens ajuden a conèixer i entendre la realitat del nostre poble. La revista no n’és la finalitat, sinó el mitjà que ens motiva a implicar-nos activament en la construcció d’una societat cohesionada.

Amb naturalitat
Durant l’estiu del 2010, es va intentar la creació d’una assemblea popular amb voluntats de transformació social a través de diversos debats. De les múltiples idees sorgides, la creació d’aquesta revista en va ser la més factible. Però qui sap si, potser més endavant, aquest espai creat ens permet dinamitzar propostes i accions en aquest sentit. El temps ho dirà.

Benvingut a 17190 univerSalt, un moment de reflexió i coneixença, una porta oberta que espera la teva lectura i participació.

Endavant, és tota teva!

Ens trobaràs semestralment als quioscos i espais públics del pobleFoto: Martí Artalejo
Alguns dels entrevistats i col·laboradors que trobareu en aquest primer número…