Han passat 6 mesos des que vam engegar aquest projecte i continuem amb aquest segon número que esperem que t’enganxi i et distregui una estona. Mantenim intactes la il·lusió, la llibertat, la creativitat i la naturalitat. I que duri!

Són moments de canvis en el nostre entorn. Moments de dificultats econòmiques i d’incerteses polítiques, hem canviat el govern a Salt, a Catalunya i a Espanya, i a Europa tot fa pinta d’una reestructuració que vés a saber a on ens durà. Però tots aquests processos es centren una i altra vegada només en una qüestió: els diners. És un tema complicat, no ho neguem, però des d’aquí ens agradaria que l’eix central de tot canvi es regís més en les persones i que s’escoltessin més les demandes socials que es fan evidents al carrer.

Davant d’aquests dubtes, i des de la nostra petita parcel·la, nosaltres només podem afrontar el nostre dia a dia amb un cert grau de reflexió, de crítica i, per què no, d’optimisme.

Reflexió quan posem sobre la taula diferents temes i opinions que ens resulten interessants o que fan aturar-nos una estona.

Crítica quan, com per exemple en aquest número, traslladem la necessitat d’espais socioculturals al nostre poble en el reportatge i a l’espai d’educació.

Optimisme en veure que, tot i que costa, la revista tira endavant i es comença a conèixer al nostre poble. Optimisme per què cada cop se’ns fa més agradable apropar-nos a les diferents cultures i sensibilitats que conviuen amb nosaltres, i perquè els diàlegs que establim ens permeten conèixer de primera mà un munt de coses.

Tens a les mans aquest segon número que esperem que t’apropi a realitats que desconeixies, que t’obri portes que potser abans no hauries obert… i t’animi a col·laborar o participar amb nosaltres per a propers números. T’hi esperem!

Ens trobaràs semestralment als quioscos i espais públics del poble.

Foto portada: Gerard Canadell