raco_planeta-piruletaHi havia una vegada un país anomenat Piruleta. Era tradició la dansa de la Merypoppins, que li ballaven a la princesa Xicle, en una casa feta de xocolata. Aquesta dansa era per demanar-li la mà de la filla al rei Xupaxup. Quan la princesa va fer la majoria d’edat, un atractiu cavaller de xocolata li va demanar la mà. La princesa li va dir que no i el cavaller es va desfer.

El temps va anar passant i un dia va arribar un cavaller amb una llarga capa molt elegant, un vestit blau, unes botes i un barret de country. La princesa, en veure’l, no sentia papallones a la panxa, sentia un zoo, i el cor li anava a 500 per hora. No podia deixar de mirar-lo, va quedar bloquejada i fins i tot li costava respirar. La pobra noia no en sabia res, però en realitat no era un cavaller, sinó un lladre que venia a robar un cofre de joies. Ell volia utilitzar la princesa amb la finalitat de robar-les. Era el pla perfecte. El dia següent al matí, el lladre va anar al castell de la princesa Xicle per intentar seduir-la. Un cop allà la va sentir cantar i va quedar enlluernat per la dolça veu. Ell, tot sorprès, va tocar la porta de l’habitació. La noia va obrir i es va emocionar en veure’l. Ell no s’esperava que fos tan maca. Van tenir una llarga conversa i es van adonar que hi havia una gran complicitat entre ells. Ell es va oblidar del seu propòsit inicial; només podia pensar en la princesa; acabava de trobar el seu tresor.

Al cap d’uns dies l’amor dels dos era tan gran que el cavaller li va demanar al rei poder-se casar amb la seva filla:

–       Majestat, m’agradaria casar-me amb la princesa Xicle.

–       M’estàs demanant la seva mà?

–       No, li estic demanant el seu cos sencer!

I el rei li va dir: “Per poder-te casar amb ella hauràs de fer la dansa de la Merypoppins i que ella accepti casar-se amb tu”.

Es va celebrar la dansa, ella li va dir que sí i es van casar. Al país Piruleta es va fer una gran festa plena de xuxes i dolços que va durar dies. Van ser feliços per sempre més!!

Vet aquí una piruleta i un Kit Kat, aquest conte s’ha acabat.

 

Conte col·lectiu

Escrit amb la col·laboració de l’Hospital de Dia d’Adolescents,

Parc Hospitalari Martí i Julià, Salt.