entitats-afs1

Qui sou i quant de temps fa que es va crear l’entitat?
La nostra associació en els inicis estava integrada a l’entitat Salt Sardanista. El febrer de 1989 un grup dels sardanistes aficionats a la fotografia van decidir desvincular-se’n i crear l’Agrupació Fotogràfica de Salt.

L’any 1997 l’Agrupació Fotogràfica va participar en la fundació de l’Associació Gironina d’Entitats Fotogràfiques (AGEF). També estem associats a la Federació Catalana de Fotografia (FCF) i som membres de la Comissió d’Agermanament Salt-Lingen.
L’any 2004 l’Agrupació va rebre el Premi Tres de Març que atorga l’Ajuntament a les entitats per la seva tasca cultural de difusió de Salt.
Actualment tenim més de 25 anys com a associació, més de 200 socis, i cada any anem creixent una mica més gràcies a l’alta col·laboració de tots els socis.

Quins són els vostres objectius com a entitat?
Som una entitat que es dedica a promoure la fotografia entre les persones aficionades, organitzant i participant en activitats que fomenten la pràctica i la difusió de la fotografia en tots els seus camps.

Quines activitats dueu a terme al nostre poble?
Dins de les diferents activitats que organitzem, destaquen els concursos fotogràfics, com el Ral·li Fotogràfic del Consell Comarcal del Gironès o el concurs fotogràfic Generació Solidària de la Fundació Les Vetes. També organitzem tallers de fotografia i sortides fotogràfiques per les terres Catalanes. A més, tenim una lliga social i participem a la fotolliga de l’AGEF (Agrupació Gironina d’Entitats Fotogràfiques).

Teniu local o utilitzeu instal·lacions culturals del poble?
El local social es troba en una de les zones més emblemàtiques de la població de Salt, a la Factoria Cultural Coma Cros, al carrer Sant Antoni, 1, 17190 Salt (Girona)

entitats-logo-afs

Dades de Contacte:
www.fotosalt.cat
info@fotosalt.cat