5sentits-3bessons

Tres revisteros ens reunim avui a Els 3 Bessons i ens sorprenem de la musiqueta que hi sona. Només entrar, un client del bar ens convida a passar a la part nova: “¡Ahí estarán más fresquitos!”. Li fem cas i descobrim l’espai que ens envolta…

Text: Neus Ferràs
Foto: Agnès Cabezas

Immersos en ritmes llatins, mengem un entrepà calent i bevem una cervesa, i compartim idees per a la revista, però canviem de tema constantment, derivem cap a temes més ociosos. Se me’n van els peus sota la taula… Els deu estar passant el mateix als companys? Aquest ritme ens engresca!

Estem asseguts en una sala annexa al local-de-tota-la-vida, inaugurada no fa ni un mes: taules fixes i bancs encoixinats al voltant de la sala deixen un ampli espai al mig. Net, nou, nítid. Comentem entre nosaltres que la sala, que pràcticament estem estrenant, convida a ballar… Ens projectem en l’imaginari i viatgem tots tres a una festa inventada… Es nota que estem a tocar de la festa major i de les vacances! Volem ballar! (Però ens n’aguantem les ganes i continuem parlant, que avui tenim una altra missió que complir.)

L’acollida del Miguel Ángel, el nou propietari del bar, és tranquil.la i amable. Ens explica que Els 3 Bessons abans de ser bar havia estat una gelateria. El que sempre s’ha mantingut al fil del temps, n’ha estat el nom. Els 3 Bessons eren els tres fills de la primera propietària.

El proper desembre farà tres anys que en Miguel Ángel i la seva parella estan al capdavant del bar. Aquest tàndem gaudeix pensant noves maneres de fer créixer Els 3 Bessons. Ens assabentem, però, que el bar també ha passat per èpoques fosques. Al principi d’agafar-lo, sobretot, van haver de posar límits a segons quines situacions per deixar enrere la mala fama que duia el local. “Qui la lia un cop aquí, ja no la lia dos cops, perquè no torna”, ens aclareix en Miguel Ángel amb responsabilitat. I és que el seu objectiu és tenir un bar agradable on la gent tingui ganes de tornar. Tenir cura d’aquests aspectes i cuidar la clientela, s’agraeix.

A Els 3 Bessons, ho podem dir, com a casa!

Els 3 Bessons
 Pg. Marquès de Camps, 18
 Tel. 972.10.25.90
 Horari: de dimarts a diumenge de 07.00 a 23.00h