La revista 17190 UniverSalt presenta el pròxim divendres 15 de juliol el número 11 d’aquesta publicació saltenca amb la inauguració del segon mural de pintura urbana a Salt (#muralSalt) que s’ha portat a terme gràcies a l’Associació de Veïns del barri Sagrada Família i amb la col·laboració de 17190 UniverSalt.

La presentació tindrà lloc davant el mural al carrer Àngel Guimerà, cantonada Passatge Sagrada Família, a partir de les 19h. L’acte comptarà amb la presència de membres de la revista i els autors del mural, Ferran Suñer, Ilich Roimeser i Marc Ome. Es podrà adquirir el nou número de la revista.

II-muralSalt

El mural representa la història del municipi, a través dels diferents perfils de població que hi han viscut: el Salt antic més rural, l’època de la indústria tèxtil, així com la variada població actual. Es tracta del segon #muralSalt impulsat per 17190 UniverSalt, un projecte que pretén tenir continuïtat i seguir buscant altres espais per ser il·lustrats per artistes de pintura urbana. En aquesta ocasió, la iniciativa s’ha portat a terme gràcies a l’Associació de Veïns del barri Sagrada Família.

Pel que fa al nou número de la revista que surt semestralment, en aquesta edició hi ha un article dedicat a la història d’un dels festivals populars més emblemàtics de Salt que aquest any celebra la seva desena edició: el Can Panxut Festival. Un diàleg a tres bandes per conèixer com veuen professionals de l’ensenyament i de les tecnologies el món d’Internet i quin ús en fan els més joves. En Jaume Prat i Pons és el protagonista de l’entrevista. El nou número inclou també un article dedicat a la situació de les persones refugiades,  i un reportatge sobre el Centre Escolar Especial de la Massana,
La revista es podrà trobar als quioscos i altres punts de distribució de Salt de juliol a desembre.

ACTE: Presentació número 11 revista 17190 UniverSalt / Inauguració segon #muralSalt
DATA: 15 de juliol del 2016
HORA: 19H
LLOC: C/Àngel Guimerà, cantonada Passatge Sagrada Família

17190_num11-portada